2016-03-07 17:29:36• hírek • Szatmár.ro

Újra összeül a 151-es Alkotóműhely

A Consult Scolari Egyesület  -  amely többek között a menedzsment területén tartott képzéseiről is ismert  - a februári előadásokat követően márciusban is várja az érdeklődőket az „Atelier 151" műhely eseményére. Az újabb workshopra is várják mindazoknak, akik átfogóbban szeretnének megismerkedni a „The Learning Company" keretében tervezett előadásokkal.

Életünk során bizonyos időközönként szükségét érezzük annak, hogy önmagunkat újjáépítsük, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti változtatásról. Minőségi előrelépést azonban nem egyetlen változtatás hoz, hanem  jól megalapozott stratégia. A döntést mi magunk hozzuk meg, sokaknak azonban egy tanácsadóra vagy egy indító impulzusra is szükségük van ahhoz, hogy megvalósítsák céljaikat.

Te milyennek látod önmagad? Na és mások téged? Napjainkban egyre kevesebben képesek tudatosan kezükbe venni az életüket. Te is közéjük tartozol? Annak érdekében, hogy a magánéleti vagy a munkahelyi válság után újjáépítsd önmagad, azzá kell válnod, aki képes rá. Az előadás során olyan lehetőségeket adó, inspiráló gondolatokat vázolunk fel, amelyek önmagunk újjáépítéséhez nyújtanak támpontot.

Az előadás házigazdája Tóth Klára pszichológus, kommunikációs szakértő.

A szervezők téged is várnak 2016. március 10-én, csütörtökön, 18 órai kezdettel a MusiC'at Caffe & Pub-ba.

Jelentkezni a 0261-710-513-as telefonszámon lehet. További részletek a mirela.iank@consultscolari.ro e-mail címen igényelhetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: